Diensten

Webdesign

Wij hebben ruime ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van websites. Van klein tot groot, van statisch tot dynamisch. De vormgeving van uw website bepaalt of uw bezoeker de online kennismaking wil voortzetten of afbreken. Waar het in dit stadium op aankomt, is de impact van het webdesign. Een goed webdesign sluit aan bij de doelgroep, doelstelling en uw huisstijl. Tevens is het creatief en functioneel.

Redesign

Een redesign is een vernieuwing van een website, waarbij de inhoud in tact blijft. Vaak wordt een redesign geassocieerd met een vernieuwing van het uiterlijk, maar in sommige gevallen kan het juist de technische basis zijn die aan een opknapbeurt toe is.

Logo

Een representatieve, nette, doeltreffende uitstraling werkt overtuigend en straalt professionaliteit uit. Deze uitstraling bestaat meestal uit een logo en een huisstijl. Als men deze twee kenmerken consequent overal toepast, toont dit geordendheid en controle.

NLbanner heeft ervaring met het ontwerpen van logo's en huisstijlen. Eenmaal ontworpen, kan het toegepast worden op briefpapier, visitekaartjes, cd's, pennen, stickers, etc.

Onderhoud

Te weinig tijd of kennis te beperkt om uw website up-to-date te houden? NLbanner biedt u deze service aan. Neem gerust contact met ons op en vraag wat de mogelijkheden zijn.

Geschikt voor

Onze bannersets zijn geschikt voor:
  • client logo
  • client logo
  • client logo
  • client logo
  • client logo