Affiliate banners

Verhoog uw conversie met affiliate banners!

Affiliate banners worden effectief ingezet voor online reclamecampagnes. Uit de resultaten van vele adverteerders blijkt dat de opbrengst voor affiliate adverteerders vaak de investering loont! Het gebruik van affiliate banners biedt grote voordelen. Zo is direct te meten wat het effect van uw campagne is. Tevens kan hierop direct worden bijgestuurd en wordt over het algemeen betaald nadat er ook daadwerkelijk een verkoop is gegenereerd. In enkele gevallen is het verstandiger om voor kosten per klik te kiezen. Hierin adviseren wij u graag.

Diverse formaten

Omdat elke website waarop uw affiliate banner getoond wordt anders is opgebouwd zijn er diverse formaten banners. Tevens is er de mogelijkheid om mobiele affiliate banners te laten maken. Deze kunt u gebruiken voor uw mobiele campagnes zoals in mobiele websites of games.

Wat u nog meer moet weten over affiliate banners

Er zijn naast het verschillende formaten (in grootte van de banner) ook verschillen in het bestandsformaat; in .jpg, .gif en in .swf (flash) formaat. JPG banners zijn stilstaande banners. Deze worden vaak gebruikt door webwinkels. Bijvoorbeeld webwinkels die de artikelen mooi in een banner met een prijs en tekst willen plaatsen. GIF banners zijn geanimeerde banners waarbij elk ‘frame’ een apart plaatje is. Het voordeel van gif banners is dat dit op alle platformen (dus ook iPhone en iPad) wordt weergegeven. Flash banners zijn geanimeerde banners welke een heel klein bestandsformaat hebben. Hierdoor kan deze snel worden ingeladen.

Geschikt voor

Onze bannersets zijn geschikt voor:
  • client logo
  • client logo
  • client logo
  • client logo
  • client logo