HTML 5 banners

De HTML5 banner is een van de meest innovatieve in zijn soort. De banner voorziet in veel meer voordelen dan de voorheen populaire Flash, JPG of GIF banners. HTML5 banners beschikken namelijk over de mogelijkheid om animaties toe te passen die enorm snel kunnen worden ingeladen en tevens goed zichtbaar zijn op apparaten. Een goed vormgegeven banner kan als uitstekende basis dienen voor een minstens zo succesvolle campagne.

Opties HTML5

Bij een HTML5 bannerset maakt u minimaal gebruik van vier verschillende HTML5 banners. We lichten de meestgebruikte vormen van formaties nader toe:

Logischerwijs bent u geheel vrij in de hoeveelheid banners die u wenst aan te schaffen. Echter beschikt iedere set doorgaans over een minimum van 4 banners.

Voordelen van een HTML5 banner

Een HTML5 banner beschikt over de nodige voordelen ten opzichte van haar voorgangers in de wereld van advertentiebanners. De meest relevante voordelen worden hieronder nader toegelicht:

Daarnaast ontwikkelt de HTML5 banner zich razendsnel. Zo wordt verwacht dat het op termijn ook mogelijk is om video's uitstekend te kunnen tonen en over meer mogelijkheden omtrent animaties en lettertypes te beschikken. Zo heeft u in de toekomst niet langer te maken met belemmeringen omtrent het maken en vormgeven van een ideale banner.

Terug naar overzicht
JPG banners

JPG banners

Banners Een banner is een grafisch reclame-uiting, gemaakt door een bedrijf, die op het internet te vinden is. Klikt u op de banner, dan opent zich vanzelf een pagina met de informatie Lees meer over JPG banners
Flash banners

Flash banners

Banners Een banner is een grafisch reclame-uiting, gemaakt door een bedrijf, die op het internet te vinden is. Klikt u op de banner, dan opent zich vanzelf een pagina met de informatie Lees meer over Flash banners
GIF banners

GIF banners

Banners Een banner is een grafisch reclame-uiting, gemaakt door een bedrijf, die op het internet te vinden is. Klikt u op de banner, dan opent zich vanzelf een pagina met de informatie Lees meer over GIF banners

Geschikt voor

Onze bannersets zijn geschikt voor: